Заместник-кметът на Община Разград и изпълняващ длъжността Кмет на Община Разград Добрин Добрев бе гост на годишната продукция-концерт на Балетна школа при НЧ”Развитие 1869”. На сцената от името на Община Разград на културната институция бе поднесена кошница с цветя.

Концертът се проведе в залата на НЧ”Развитие 1869” при спазване на противоепидемичните мерки. В него 82-те възпитанички на ръководителите на школата Мария Керчева, Виолета Желязкова и Милена Милева представиха над 20 солови и колективни изпълнения в различните възрастови групи – от 4 до 18 години.

Едно от последните изпълнения бе поздрав за абитуриентките от школата, които са научили много уроци в нея. Една от тях – Йоанна Петева – вече учи „Съвременни танци” в Югозападния университет в Благоевград. Поздравът бе и за: Ивайла Благовестова, Мариела Атанасова, Шелин Динчер, Мелиса Решад, Марина Христова и Наталия Нешева.

В края на концерта трите преподавателки получиха много цветя от родителите и децата, а за малките балерини имаше по една меденка с тематична декорация.