Суперзвездата посвещава песента „Good Job“, която записва миналата година за предстоящия си албум ALICIA, на хората, борещи се с COVID-19

Носителката на 15 награди „Грами“ сключи партньорство със CNN за световната премиера на видеото към песента, като част от кампанията „Героите на CNN

Международната музикална икона Alicia Keys успя отново да стопли милиони сърца и да им подари надежда, с новия си емоционален сингъл „Good Job“, издаден в чест на невъзпятите герои на нашето време. Носителката на цели 15 награди „Грами“ пише песента миналата година, заедно със съпруга си, супер продуцента Swizz Beatz, хит мейкъра The Dream и Avery Chambliss, и ще я включи в предстоящия си едноименен албум ALICIA, който излиза по-късно тази година. За световната премиера на видеото към парчето, Keys сключи парньорство със CNN за кампанията им за борба срещу COVID-19.

„Good Job“ е първоначално посветена на всички невъзпяти герои в живота на Alicia, като майка й, която се мъчи да я отгледа сама в Ню Йорк, както и много други хора, които често остават незабелязани и пренебрегнати от обществото. Keys решава, че глобалната пандемия, в която всички се намираме, е най-подходящия момент да издаде парчето и да отправи послание към хората.

Независимо дали се борите на първа линия в болниците, или едновременно с работа, отглеждане на семейство и обучение на деца вкъщи, разнасяте поща, храна и пратки или се борите с лични проблеми заради COVID-19, разбирам ви. Виждаме ви, обичаме ви и ви благодарим“, споделя Keys.

Песента ще бъде използвана и за музикална тема на кампанията „Героите на CNN“, която чества обикновените хора, превърнали се в спасители по време на пандемията. В петък всички зрители ще бъдат поканени да споделят снимки и видеа на хора от техните общества, които вършат полезни дела, за да направят света по-добро, здравословно и безопасно място. Всяка седмица CNN ще излъчва колекция с героите по телевизията, както и в дигиталните и социалните си платформи.

Парчето на Alicia перфектно улавя най-позитивното от всичко, което виждаме и преживяваме по време на тази пандемия – нормални хора, които се активизираха максимално, за да откликнат и помогнат на света, който има най-голяма нужда от тях сега“, коментира Jeff Zucker, председател на WarnerMedia News & Sports. „За нас е чест да си партнираме с Alicia и да споделим вдъхновяващата й работа със света, оказвайки благодарност на всички тези герои.“

За Alicia Keys:

Alicia Keys е съвременна ренесансова дама – носител на 15 награди „Грами“ артист/автор/музикант/продуцент, успешна актриса, автор на бест селъри на Ню Йорк Таймс, талантлив филмов, телевизионен и Бродуей продуцент, бизнес дама и силен активист. От релийза на монументалния й дебютен албум Songs in A Minor през 2001 г., Keys е продала над 65 милиона копия и е изградила несравним репертоар от хитове и постижения. Предстоящия й седми студиен албум ALICIA ще излезе по-късно тази година. Първият сингъл от него, „Show Me Love“, е 11-тият й трак, застанал под #1 в класацията на Билборд „Adult R&B Songs“. Keys издаде новата си книга More Myself: A Journey на 31 март, която дебютира под #3 в списъка на бест селъри на Ню Йорк Таймс.