Във връзка с предстоящите празнични дни ЕНЕРГО-ПРО през периода от 3-ти до 6-ти септември не предвижда планирани изключвания на електрозахранването за профилактики и ремонти на територията на Североизточна България, съобщиха от пресслужбата на енергийния доставчик. В случай на необходимост, служителите на дружеството ще извършват само неотложни дейности, които да гарантират доставката на електрическа енергия.

Над 60 екипа на ЕНЕРГО-ПРО ще са на разположение за своевременна реакция при възникване на аварии по електроразпределителната мрежа. Напомняме, че за информация, както и за сигнали за прекъснато електрозахранване клиентите на дружеството могат да се свързват на денонощната телефонна линия 0700 1 61 61.

Служителите на компанията ще продължат да отчитат електромерите и през почивните дни, за да спазят регулярния график.

Касите на партньорите на дружеството от Български пощи ще работят с нормалното за събота и неделя работно време. На 5-и и 6-и септември, понеделник и вторник, пощенските клонове няма да работят. Клиентите могат да заплатят сметките си за консумираната електроенергия, като използват всички възможности за безкасово плащане, които компанията предоставя.

През празничните дни ЕНЕРГО-ПРО няма да спира електрозахранването на пропусналите да платят своите задължения в срок.