На 17.10.2015 г. Оберонци се събраха, за да отбележат подобаващо 20 години от първото и единствето, засега, частно ефирно местно радио в Разград – радио „Оберон” на 106 FM.
Любовта към радио „Оберон” доказа своята сила във времето. Историята помни предаванията и лидерстовото на ОБЕРОН като медия. Спомените оживяха. Опознавателните сигнали на Оберон и днес звучат свежо и динамично, напипвайки пулса на времето.
Колегите Оберонци напомниха за себе си. Някои от тях продължават да се занимават с медии, търсейки онази живинка на Оберон, припознавайки я в други медийни формати. В едно са убедени всички, че Оберон е в сърцата им.
Плод на любовта са две радио деца, създадени от колеги, работещи в медията. Те имаха честта да пуснат в небето 20 балона с логото на Оберон. С поглед нависоко, те имат отговорната мисия да продължат започнатото. С вяра в бъдещето и с най-мили емоции Оберонци ден след събирането са надъхани да сътворят нещо интересно. Какво е то, всеки един от нас ще разбере малко по-късно във времето.