За юбилейното 700-но тв предаване „Изворче” режисьорът и сценарист на Балкан Фолк Мариана Нуцова включи като специален гост посланието на 14-годишната талантлива Патрициия Колева.
Изборът не е случаен, Паци е едва на 2 години и половина, когато за първи път участва във Велико Търново и оттогава дава своята сериозна заявка за музикално присъствие.
В продължение на повече от 10 години музикалната госпожица е ежегоден участник в серия от конкурси, посредством които завоюва всички отличия на престижните форуми.
Във видеовизитката снимана от Абритус, Патриция споделя пред тв зрителите гордостта си, че е част от голямото и сплотено семейство на Балканфолк. Изразявайки благодарността към вокалния си педагог – Свилена Дечева, за подкрепата и разбирането, както и към своето семейство – стабилна опора във всяко нейно начинание.
„Благодаря на целия екип, пожелавам ви здраве, щастие и още много творчески успехи. Честит юбилеен ефир от слънчев Разград и нека красотата на българския фолклор ви съпътства навсякъде”, завършва посланието си Паци.
От Мариана Нуцова стана ясно, че 14 телевизии имат правата за юбилейното предаване със специален гост Патриция Колева. Интересен момент е, че зрителите им имат възможността да се докоснат до първото й изпълнение преди повече от 10 години и да направят емоционален полет до 2015 г.
На 30.09./сряда/ Национална телевизия КИС 13 ще излъчи юбилейното предаване от 17 ч., стана ясно от тв ръководството.
В момента Паци е в ІХ клас на ГПЧЕ „Екзарх Йосиф” в Разград. Любовта към традицията, не й пречи да изучава езици и да моделира в себе си гражданско отношение, посредством участието си в различни формати на инициативи.
Определя себе си като подрастващ, който цени човешките ценности.