Празничен концерт по повод патронния празник на ОУ ”Н.Й.Вапцаров”-Разград се състоя в залата на Общинския културен център, съобщиха от пресцентъра на областта управа.

Концертът, освен да представи пред пълната зала на Общинския културен център талантите на децата от ОУ ”Н.Й.Вапцаров”, имаше и благотворителна цел – да се съберат средства за реконструкция на спортната площадка при училището. В края на концерта бе обявено, че събраната сума е 1097 лева.

В концерта, който включваше песни и танци в различни стилове и жанрове, участваха: възпитаници на ОУ ”Н.Й.Вапцаров”, Градски мажоретен състав при ЦРД-Разград, Танцова формация „Сладури” към ОУ ”Васил Левски”, ДГ ”Незабравка”, ДТШ ”Хорце”, ТФ ”Пулс”, ТФ „Феникс” към ЦРД-Разград, Павел Матеев от ПГПЧЕ ”Екзарх Йосиф”-Разград, Пламена Петрова от ЦРД, Деян Денчев, Далия Димитрова и Славена Петкова от  Музикална школа „Илия Бърнев”.

Специален гост бе главният секретар на Областна администрация-Разград Михаил Тодоров. Той връчи на директора на училището Галин Парашкевов поздравителен адрес от областния управител Гюнай Хюсмен, както и тефтер и календар на Областна администрация.