С демонстративен мач между „Отбора на сърцето“, съставен от певци и шоумени, и сборен тим на Лудогорец All stars започва шоуто преди шампионския двубой на „орлите“ с ЦСКА-София тази събота, след който футболисти и треньори ще получат купата и златните медали за шестата поредна титла, съобщиха от пресслужбата на „Орлите“.

Точно в 18,00 ч. Лео, Рафи, Играта, Спенс, Ваня Дзаферович, Боби Ваклинов и др. ще премерят сили с бивши играчи и треньори в школата на Лудогорец за удоволствието на публиката на „Лудогорец Арена“. Стадионът отваря врати в 17,30 ч.
Демонстративният мач ще бъде последван от изпълнения на таланти от местната музикална школа и танц на мажоретния състав от центъра за работа с деца в Разград.
Непосредствено преди мача Лудогорец – ЦСКА-София в 20,00 ч. детето с ангелски глас Крисия ще изпълни химна на шампионите, секунди след като орлицата Фортуна е направила традиционния си полет над стадиона.
На полувремето на двубоя най-талантливите деца от Академия Лудогорец ще получат индивидуални награди.
След последния съдийски сигнал Румънеца и Енчев, Monty Ice cream & Петя Алекса, Лео, Играта и Спенс ще подгреят публиката за кулминацията на вечерта – награждаването на първия отбор, което се очаква да започне около 22,15 ч.
В 22,30 ч. страхотна заря ще озари небето над „Лудогорец Арена“, докато играчи и треньори правят шампионската обиколка с купата.
След 22,45 ч. купонът продължава с концерт на Рафи и неговия балет.
ПФК Лудогорец съобщава, че билети за шампионския мач се продават на клубната база. В деня на срещата входни талони ще има и на касите на стадиона. Клубът съветва феновете да си закупят билети по-рано, тъй като остават ограничени количества.