С пищен спектакъл в Общинския културен център снощи разградската ЦДГ №4 „Митко Палаузов“ отпразнува своя 55-ти рожден ден.

На сцената се изявиха малчуганите от всички възрастови групи на детското заведение. С мултимедийна презентация бе представена дейността на детската градина, както и посетените през годината културни и образователни институти, партньори в отглеждането и възпитанието на малчуганите.

Всички деца пяха и танцуваха, а на сцената се изявиха и бивши възпитаници на „Митко Палаузов“. Най-малките се появиха облечени като миньнони и бонбони. Каките и батковците от по-големите групи бяха футболисти на „Лудогорец“, мажоретки, римски легионери, показаха български обичаи и разбира се тропнаха българско хоро. Специално участие взеха и директорът на МШ „Илия Бърнев“ Деян Денчев и танцовата формация към сцена „Назъм Хикмет“.

Директорът на градината през последните 17 години Ценка Русева благодари на сплотения екип от професионалисти,  с които работи. И както традицията повелява, празникът завърши с похапване на вкусна торта.