България не може да бъде променена от една, две ярки личности, трябва отбор, който да понесе тежестта на реформите

Демократична  България си поставя  за цел да направи промени, които в следващите 5 години да помогнат  страната ни да стане най-доброто място за живеене на Балканите. Това не е просто повишаване на брутния вътрешен продукт, а преминаване към производства и работни места с по – голяма дабавена стойност. Това заяви в Разград лидерът на ДБ Христо Иванов, който дойде да представи листата на обединението в нашия регион.

Време е да спрем с това безвремие, с липсата на управление на перспектива. Не ни трябва просто да се случва промяна, а да правим промяна с цел и посока.  Страната не може да бъде променена  от една или две  ярки личности, трябва отбор, който да понесе тежестта на реформите, смятат в щаба на десните.

„Имаме нужда от скок в развитието си, трябва ни амбициозно правителсто и Демократична България се явява на тези избори с ясна заявка. Подкрепете ни да бъдем мандатоносители и ние ще гарантираме правителство с ясна програма и амбиция да направи скок в развититето на България“, призова Христо Иванов.

Десницата смята да повиши качеството на живот на  хората у нас чрез реформи и мащабни инвестиции  в образованието, науката и културата, като ключ за развитието на останалите сфери на обществения живот.  Социалните услуги ще бъдат насочени към нуждите на реалните хора, а не да обслужват нуждите на администрацията.

В Разград Христо Иванов посети градската пречиствателна станция и в  живо включване коментира от там проблемите с замърсяването на въздуха в нашия град.

Водачът на синята  листа в Разград Мирослав Грънчаров представи  кандидатите за народни представители  на Демократична България от областта. „Имам самочувствието да представям областния център, защото съм част отбор от съмишленици. Хората до мен са изключително стойностни и почтени“, декларира Грънчаров.

„Предприемачът Милен Минчев, който е помогнал на много хора в нашия град има  амбицията да влезе във властта единствено с усещането че ще бъде полезен. Нихат Расим – Яши  в Завет е птичката на промяната, която победи управляващите от ГЕРБ в  неговата община.  Огнян Обрешков е много стойностен човек, демократ,  зелен активист.Уважаваният в Разград доктор Деян Коларов е пети, но  отсъства сега, защото  в солжната пандемична обстановка  той изпълнява дълга си на лекар. Юнуз Ахмед-Юнгата и Дамян Милев са  нашите  представители от Исперих. Те са добре познати  млади хора, много активни в социалните мрежи, с ярко изявена гражданска позиция. Лидерът на зелено движение Деян Пейчев, показал висока гражданска активност е част от отбора.“ Така водачът на листата Мирослав Грънчаров представи  синята листа.

„Искаме подкрепа,  за да можем да бъдем ефективни, да можем да ви помагаме“, заключи  Грънчаров.

Купуването и продаването на гласове и престъпление!