След огромния успех на програмата „Да послушаме кино“, включваща едни от най-популярните теми от български филми, която препълни големите сцени в България в 38 града и грабна приза „Кристална лира“ за върхови постижения в областта на българското музикално изкуство, екипът реши да продължи своето музикално пътешествие с музика от световното кино.

Концерт-спектакъл, който е раздвижващо душата събитие, което ангажира слушателя и разкрива картини от знакови ленти – „Имало едно време в Америка“, „Кръстникът“, „Убий Бил“, „Кабаре“, „Флашданс“, „Хубава жена“, филмите на Чарли Чаплин („Модерни времена“) и много други.

Проектът включва поредица от концерти в страната с избрани филмови парчета от обичани и знакови филми, с изцяло нов аранжимент и интерпретирани от магическите им гласове.

На сцената освен Плевенска филхармония, под диригентството на Борислав Йоцов и солистите ХИЛДА КАЗАСЯН , ТЕОДОСИЙ СПАСОВ и ВАСИЛ ПЕТРОВ са и едни от най-добрите джазови музиканти:

  • Живко Петров – пиано
  • Христо Йоцов – барабани
  • Димитър Карамфилов – контрабас
  • Михаил Йосифов – тромпет

За още по-силно въздействие на концертите ще присъства мулитедия, подготвена специално от Васил Къркеланов, а новите аранжименти са направени от Христо Йоцов, специално за случая.

Място: Общински културен център гр. Разград
Дата: 9 ЮНИ 2023г.
Час: 19:00ч.

Билети можете да закупите от касата на Общински културен център.
Информация и резервации на тел.- 0882 025 942.

Стартирайте прикачения звуков файл, за да чуете интервюто на Петър Петров с Хилда Казасян!