Главният секретар на Област Разград Михаил Тодоров бе сред официалните гости на церемонията „Футболист на 2017 г. в „Лудогорец“, съобщиха от пресцентъра на областна управа.
Събитието имаше благотворителна цел и с включването си в благотворителния базар във фоайето на Общинския културен център и г-н Тодоров допринесе за дарението от 2033 лева за детското отделение на МБАЛ“Св.Иван Рилски“.
За футболист на годината феновете след онлайн гласуване избраха Марсело Насименто Коща – Марселиньо, раздадени бяха още 10 награди в различни категории, а в музикалната програма участваха певци и танцьори от разградски школи.
В края на церемонията организаторите изразиха благодарност към институциите, съдействали за развитието на „Лудогорец“ през годината, като отбелязаха и приноса на Областния управител Гюнай Хюсмен. Един от знаците за съпричастност към развитието на клуба бе поставянето на билборди по инициатива на г-н Хюсмен в навечерието на първия домакински мач на „Лудогорец“ в Разград от груповата фаза на „Лига Европа“. Билбордите на две места по пътя Русе – Варна на територията на Област Разград приветстваха гостите на региона, дошли в Лудогорието заради турнирните срещи. По-късно един от винилите бе поставен на сградата на КНСБ в центъра на Разград и продължава да напомня на разградчани за уникалните спортни събития, на които са свидетели.