Спектакъл на трупата на Нешка Робева „Споменът за утре“ ще гостува на разградска сцена. Той е естествено продължение на хитовия спектакъл на Нешанъл Арт – „Среща в Споменът“.
Стил, логика и сюжет отстъпват пред емоцията и хаоса.
Може би защото спомените не се поддават на дресура, укротяване или дори на елементарно подреждане. Защо и как се появяват – никой не се наема да обясни. Понякога нахални, непредсказуеми, ужасяващо разголени или дискретни, свенливи, недоизказани, нежни… Когато ги търсим, бягат, когато бягаме – връхлитат неочаквано, брутално…
Спектакълът е изграден на базата на български и световни хитове от близкото и по-далечно минало изпълнени от танцьорите от трупата на Нешка Робева и Христо Младенов. Да чуеш на едно място „Черен влак се композира”, “ Зайди зайди ясно слънце“, „Две следи”, и „Вървят ли двама”, ако не е невероятно, поне е любопитно. Но да видиш фолклор и туист, рок и танго, заедно с виртуозните танцьори, си е истинско преживяване…. Заслужава си!
„СПОМЕНЪТ ЗА УТРЕ“ ще бъде представен само на 25 април от 19 часа в залата на Общинския културен център. Билетите са вече в продажба и са на цени от 10.00, 12.00 и 15.00 лв.

За контакт: 0897 218 666 – Татяна Парашкевова