Певицата избра родния си град Кубрат за първа изява тази година – на 14 април в читалище „Св. св. Кирил и Методий“. На 15 примата на българската популярна музика ще пеев Разград. Концертът ще бъде в залата на Общинския културен център.

Турнето ще мине както през познати концертни зали и градове, но и през места, в които ще най-голямото българската поп музика гостува за първи път от десетилетия насам.

Кулминацията е спектакъл в „Арена Армеец“ – София, на 4 декември 2022 г. Това събитие ще е десет години след първия концерт на Лили Иванова в най-голямата българска зала.

Именно Лили Иванова бе първият български изпълнител със самостоятелен концерт в „Арена Армеец“. На 22 ноември 2012 г. тя пя пред близо 15 000 души. И това бе първият и единствен досега случай, в който бяха изкупени билетите дори зад сцената.

На сцената в концертното турне ще бъдат музикантите от Li Orchestra: Ангел Дюлгеров – китари и цигулка, Огнян Енев – пиано, Орлин Цветанов – цигулка, Веселин Веселинов-Еко – контрабас и бас китара, Росен Ватев – ударни и перкусии, и дамското трио LaTiDa – беквокали.