15-годишната Анджела Джинович от Сърбия бе избрана за Кралица на Панаира на киселото мляко в Разград. Нейни подгласнички станаха Джирен Седа – на 24 години, от групата за народни танци в община Одунпазаръ – Турция и 18-годишната Светлана Василева от Средношколската танцова формация „Лудогорска младост“ към Капанския ансамбъл. Анджела спечели конкурса в атрактивна и достойна от страна на конкурентките й надпревара, в която участваха по две момичета от Сърбия, Турция, Унгария и три от България.
Журито с председател главният художествен ръководител на Капанския ансамбъл – хореографът Румян Занев, трябваше да избере победителката не само по физическата й красота. Момичета трябваше първо да се представят по хумористичен начин пред публиката, после заедно или поотделно да танцуват народен танц от собствената си страна, да дефилират като манекенки по подиума и накрая, да играят всички заедно ръченица. Като при това трябваше да демонстрират грация, ритмика и артистичност.
15-годишната Анджела мечтае да стане зъболекар. Но дотогава, а и след това, ще танцува народни танци. Това тя прави във Фолклорния ансамбъл към Дома на културата в град Шабац от цели девет години. Кралицата на панаира и нейните подгласнички, освен наградите от конкурса, имат и отговорната задача всяка вечер в красив файтон да повеждат пъстрото и шумно дефиле на фолклорните състави, участници във фестивалната програма, до сцената за вечерния концерт.