ПФК Лудогорец съобщава на феновете, които ще гледат на живо мача от груповата фаза на Лига Европа срещу Брага в четвъртък (2 ноември) от 20,00 ч., че същия ден „Лудогорец Арена“ отваря врати в 18,00 ч. В момента се продават билети на клубната база в Разград. В деня на срещата ще работят касите на стадиона. В 13,30 ч. отваря гишето на сектор „В“, а в 18,00 ч. всички останали каси.

В деня на мача ПФК Лудогорец призовава привържениците да дойдат на стадиона възможно по-рано, за да се избегне струпване по пропускателните пунктове и входовете. Клубът ще вземе всички необходими мерки, за да няма струпване по пътеките и аварийните изходи на стадиона. Умоляваме присъстващите да спазват указанията на полицията и стюардите. Пропусквателният режим на „Лудогорец Арена“ става посредством турникети по входовете.

На „Лудогорец Арена“ няма да бъдат допускани фенове в нетрезво състояние, с оръжия, опасни предмети, пиротехнически средства, запалки, бутилки, както и шишенца парфюм и дезодорант. Расистките скандирания, както и използването на лазери от трибуните по време на мача, са абсолютно забранени. Всички привърженици подлежат на щателна проверка по входовете, като забранените предмети ще бъдат изземвани.

От Лудогорец призовават всеки да спазва мястото, упоменато на билета.