ПФК „Лудогорец“ съобщава на своите фенове, че за мача с „Младост“ от II предварителен кръг на Шампионската лига, който ще се играе в сряда (13 юли) от 20,30 ч. , билети ще се продават до началото на срещата на касите на стадиона. Клубът призовава привържениците си да се възползват от предварителната продажба на входни талони на клубната база, за да се избегнат струпвания по касите предвид сериозния интерес. По традиция касата на сектор В ще отвори още в 10 ч., а всички останали каси ще работят от 17 ч.
В сряда стадион „Лудогорец Арена“ отваря врати в 19,00 ч.
Клубното ръководство и полицията в Разград ще вземат строги мерки за опазване на обществения ред преди, по време и след мача с „Младост“. Препоръчваме да се отправите по-рано към стадиона, за да няма струпвания по входовете предвид сериозните проверки от полицията. Достъп до стадиона няма да имат лица в нетрезво състояние и такива употребили наркотични вещества. Внасянето на остри и опасни за здравето предмети, както и пиротехнически средства е абсолютно забранено.
Стадион „Лудогорец Арена“ разполага със система за видео наблюдение, благодарение на която нарушителите ще бъдат идентифицирани и предадени на органите на реда.