Детска танцова студия „Капанче” при НЧ „Напредък 1901” участва в 14-ият Национален конкурс-надиграване „Златна гега”, организиран от Национално училище за фолклорни изкуства „Филип Кутев” гр.Котел. Проявата бе на 29 април – навръх Международния ден на танца.

В сериозна конкуренция с хореографските паралелки от училището, както и с колективи от Шумен, Търговище, Нова Загора, Омуртаг и Варна, децата от Танцова студия „Капанче” се представиха на ниво и си извоюваха 2-ро място за изпълнение.

Танцьорите се представиха с два танца: „Олелия”- сценично разработен обичай на хореографа Илонка Здравкова, и със „Северняшки танц” – хореографията е на ръководителите на децата Илонка Здравкова и Илиян Дончев, а музиката и на двете произведения е на Никола Филев.
Конкурсът е ежегоден празник на уникалните, вечно живи и неизчерпаеми в многообразието си български танци. Успехът от предишните издания утвърди главните му цели: да мотивира младите изпълнители към съхраняване и развиване на фолклорните ни танци, да стане средище за обмяна на новаторски методики в съвременното обучение на фолклорни изпълнители, и цели да открива, подпомага и закриля деца с изявен талант.