Председателят на Младежи ГЕРБ и народен представител Георг Георгиев, кметът на Разград и областен координатор на ГЕРБ-Разград Валентин Василев, евродепутатът Андрей Новаков и народният представител Михаил Тодоров откриха регионалната академия на Младежи ГЕРБ, съобщиха от пресцентъра на партията в Разград. Академията се проведе на 3-ти и 4-ти декември във Ваканционен комплекс Островче.
Форумът бе под надслов „Политика за Североизтока – време за растеж“. На мероприятието присъстваха близо 100 младежи от МГЕРБ от областите Разград, Бургас, Варна, Добрич, Русе, Силистра, Сливен, Шумен и Търговище.
Лектори на събитието бяха министърът на околната среда и водите Ивелина Василева и министърът на туризма Николина Ангелкова.
Административният секретар на ПП ГЕРБ и областен координатор на ГЕРБ в София Цветомир Паунов и народният представител в 43-то Народно събрание Свилен Иванов представиха пред младежите от ГЕРБ теми, свързани с политическите процеси в страната. Заместник-председателят на Комисията по външна политика в 43-то Народно събрание и народен представител вицеадмирал Пламен Манушев говори пред младежите от ГЕРБ за връзката между сигурността и политиката.
Народният представител Георг Георгиев и евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков представиха темата “Дясно управление – бъдеще за младите хора в България“.