1412 лева е събраната сума от провелия се снощи благотворителен концерт на Федерацията на жените в залата на НЧ „Развитие 1869” в Разград. В сумата влизат и средствата, които бяха събрани и от благотворителния базар във фоайето на читалището.
Една част от средствата, събрани от концерта, ще бъдат използвани за възстановяване мемориалния комплекс на Станка Николица Спасо – Еленина.
Верни на традицията да подпомагат нуждаещи се и хора в затруднено положение, Управителния съвет на Федерация на жените реши да подпомогне със средства и да дари надежда за по – добър живот на Борислава Колчагова, тежко пострадала при катастрофа.
В благотворителния концерт „Да бъдем добри!”, който се проведе в навечерието на Деня на християнското семейство” взеха участие над 200 талантливи деца на Разград.
Зам.-кметът на Община Разград Галина Маринова връчи на официална церемония наградите на победителите в рамките на шестото издание на конкурса „Да, на красотата” – съвместна инициатива на Община Разград и Федерацията на жените.
Г-жа Галина Маринова даде уверението на ръководството, че и през 2017 година Община Разград ще бъде част от конкурса „Да, на красотата” и хубавата традиция ще бъде продължена.