С турнир по футбол на малки врати полицейските служители продължиха изявите по повод Професионалния празник на МВР – 5 юли, съобщиха от ОД на МВР Разград. Домакин на проявата бе ПФК „Лудогорец” . Срещите се играха на спортния терен в „Гнездо на орли” на принципа две полувремена по 15 минути. В надпреварата се включиха шест отбора. Свои тимове изпратиха РУ – Разград, РУ-Лозница, РДПБЗН – Разград, РУ – Исперих, РУ-Кубрат и ОДМВР – Разград.

Отборите играха, разделени в две групи по три тима всеки срещу всеки. В „А” група с две победи и общо 9 вкарани гола първи се класира отборът на РДПБЗН – Разград. Последваха го служителите на Районно управление – Разград, които имаха една победа и една загуба. В „Б” група първенец след срещите се оказа отборът на дирекцията с две победи и седем вкарани гола. След него се класира тимът на РУ-Исперих с една победа и една загуба. На финала останаха четири отбора – за първо място се бориха отборите на Дирекцията и на РДПБЗН-Разград, а за трето – РУ-Исперих и РУ-Разград.

В крайното класиране четвърти остана отборът на Исперих, трето място спечели отборът на Районно управление – Разград.

След оспорвана надпревара между отборите на ОДМВР и РДПБЗН пожарникарите се наложиха с 6:4. Така шампионската купа грабна тимът на огнеборците, а второ място завоюва отборът на Дирекцията.

За състезателите на първо, второ и трето място бяха подсигурени парични награди от Спортен клуб „Хан Аспарух”. Наградите връчи началникът на отдел „Криминална полиция” комисар Мирослав Маринов.