„Лудогорец“ посреща единайсеторката на „Зрински“ на 9 август от 20.00 часа в мач от трети квалификационен кръг на Лига Европа, съобщиха от пресслужбата на Орлите.

Стадион „Лудогорец  Арена“ отваря врати за дербито в 18,00 ч. В момента се продават билети на клубната база в Разград. В деня на мача от 10,30 ч. ще работят касите на улица „Васил Левски“. Важно е да се знае, че продажбата на билети ще бъде преустановена 15 минути преди началото на двубоя – в 19,45 ч.

ПФК „Лудогорец“ призовава привържениците да дойдат на стадиона по-рано и да спазват указанията на полицията и стюардите.

Клубът съобщава, че на „Лудогорец Арена“ няма да бъдат допускани фенове в нетрезво състояние, с оръжия, опасни предмети, пиротехнически средства, запалки, бутилки, както и шишенца парфюм и дезодорант. Расистките скандирания, както и използването на лазери от трибуните по време на мача, са абсолютно забранени. ПФК „Лудогорец“ напомня, че всички привърженици подлежат на щателна проверка по входовете, като забранените предмети ще бъдат изземвани.

Официалните тренировки и на двата отбора ще бъдат в сряда – на „Лудогорец“ от 10,30 ч. на клубната база, а на гостите – от 20.00 часа на стадион „Лудогорец  Арена”.