Във връзка с предстоящите празнични и почивни дни ЕНЕРГО-ПРО няма да спира електрозахранването на клиентите, пропуснали да платят сметките си за електроенергия, съобщиха от енергийния доставчик. Абонатите могат да покрият задълженията си по удобен за тях начин – в брой, по банков път или през интернет.

В случай че предпочитат плащане в брой, клиентите на ЕНЕРГО-ПРО могат да посетят в работните дни Центровете за обслужване на клиенти на компанията или касите на EasyPay, FastPay, Информационно обслужване и Български пощи. Информация за адресите и работното време на клиентските центрове и на касите може да бъде намерена на адрес: https://www.energo-pro.bg/bg/Nashite-adresi

На 23 и 30 декември 2017 г. касовите салони на Български пощи ще работят по графика за съботни дни. През почивния 27 декември клиентите могат да платят сметките си в дежурни пощенски станции, като за Разград гишето е на ул. «Васил Левски» №2, от 9.00 до 13.00 часа.

В периода 23 декември 2017 г. – 2 януари 2018 г. ЕНЕРГО-ПРО няма да прекъсва електрозахранването на своите клиенти, пропуснали да платят в срок задължения си за консумирана електроенергия.