Седем месеца след подновяването на репетициите, Детският танцов ансамбъл „Лудогорче“ към Капанския ансамбъл в Разград изнесе грандиозен концерт на сцената на Общинския културен център, съобщиха от пресслужбата на Капанския ансамбъл.

Пред рядко вижданата зала с правостоящи, деца от 4 до 11 години танцуваха и пяха 75 минути. С богата палитра от костюми, ритми и 12 танца те показаха пред родителите и близките си какво са научили под ръководството на своите ръководители: Иван Иванов, Цветелина Митева и Стефан Иванов. Които от своя страна благодариха на родителите за доверието и подкрепата през годината.

В този състав на „Лудогорче“ са деца от ОУ „В. Левски“, ОУ „Н.Икономов“ и детските градини „В.Левски“, „Детелина“ и „Приказка“. Специални гости на концерта им сега бяха и децата от вокална група „Капчици“, с ръководител Цветелина Генчева към читалище „Просвета“ – Гецово.

Цветя и подаръци малките танцьори получиха от кмета на Разград д-р Валентин Василев и от председателя на ОбС Стоян Димитров.