15-годишната Патриция Колева от клуб „Слово“ при Център за ученическо техническо и научно творчество завоюва втора награда в трета възрастова група на раздел „Литературно творчество“ на Националния конкурс „От Коледа до Васильовден“ с тема на раздела „По Коледа стават чудеса“. Тя участва с есето си „За Коледа и коледните чудеса“.
Конкурсът е организиран от Министерството на образованието и науката и Национален дворец на децата и е включен в националния календар на МОН. В раздела, в който се състезава Патриция, 186 творби бяха оценявани от жури в състав: Румяна Пашалийска – уредник на Дом-музей „Ангел Каралийчев“ при Национален дворец на децата, Цветелина Василева – специалист-организатор „Програми“ в НДД, Мартина Янева – специалист- организатор в ОМД. Наградите бяха връчени на официалната церемония на награждаването в Националния дворец на децата от председателя на журито – г-жа Пашалийска.
За четвърта поредна учебна година Патриция Колева е активен кръжочник и в клуб „Репортери“ към ЦУТНТ. Тя е деветокласничка в ГПЧЕ „Екзарх Йосиф“.