Спектакълът „Слънчеви момчета” от Нийл Саймън ще бъде представен на разградска сцена в четвъртък, 10 май, от 19.00 часа, съобщиха от ТМЦ Разград.

В главната роля е актьорът Павел Попандов. „Това е ролята, в която се влюбих от пръв поглед!“ – казва Поппандов. А той е вписал в биографията си десетки роли на сцената, стотици скечове по телевизията и естрадата, главни роли в над 80 филма – „Оркестър без име”, Щурец в ухото”, „Мъжки времена” и много, много други. Може да му се вярва, защото героите в пиесата са двойка комедийни актьори, любимци на публиката, със съдба твърде близка със съдбата на техните изпълнители в спектакъла.

„Комедия от най-висока класа!“ – казва режисьорът-постановчик Андрей Калудов. Той е събрал наистина звезден екип – освен яркото присъствие на Павел Поппандов, публиката ще се убеди колко добре си партнира той с Димитър Варадинов, започнал своята блестяща театрална кариера от разградска сцена. Росица Кехайова е млада изгряваща звезда, а Пьотр Кшемински вече не е нужно да бъде представян – той е много търсен и обичан от театралната ни публика.

Тази звънтяща комедия, която носи не само смях, но и философия, е дело на американския комедиограф Нийл Саймън, и вече половин век не слиза от сцените на Бродуей. Една от хитовите постановките там наближава своето хилядно представление – играна е досега 867 пъти!
Приятно гледане и добро настроение! Комедията е с начален час 19.00 часа.