ПФК Лудогорец уведомява феновете, които ще гледат на живо мача от груповата фаза на Лига Европа срещу Хофенхайм утре, (28 септември), от 22,05 ч., че същия ден „Лудогорец Арена“ отваря врати в 20,00 ч.

В момента се продават билети на клубната база в Разград. В деня на срещата ще работят касите на стадиона.

В 17,00 ч. отваря гишето на централна трибуна, а в 19,00 ч. останалите каси.

В деня на мача ПФК Лудогорец призовава привържениците да дойдат на стадиона по-рано, за да се избегне струпване по пропускателните пунктове и входовете.

Клубът ще вземе всички необходими мерки, за да няма струпване по пътеките и аварийните изходи на стадиона. Умоляваме присъстващите да спазват указанията на полицията и стюардите. Пропусквателният режим на „Лудогорец Арена“ става посредством турникети по входовете.

На „Лудогорец Арена“ няма да бъдат допускани фенове в нетрезво състояние, с оръжия, опасни предмети, пиротехнически средства, запалки, бутилки, както и шишенца парфюм и дезодорант.

Расистките скандирания, както и използването на лазери от трибуните по време на мача, са абсолютно забранени. Всички привърженици подлежат на щателна проверка по входовете, като забранените предмети ще бъдат изземвани.