Отборът на ОУ „Никола Икономов” е победител в първото издание на детския турнир за „Купа Разград”, организиран от читалище „Делиорман”, съвместно с пицария „Crazy Forest”. Проявата бе по повод Деня на Разград – 28 януари и се проведе във физкултурния салон на ОУ „В. Левски“.
Малките футболисти класирали се на първо място спечелиха ваучер на стойност 100 лв. за вечеря в пицарията. Второ място зае отборът на СОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ гр.Завет, който получи ваучер за 80 лева, а трети се наредиха футболистите от ОУ „Васил Левски” в Разград, които бяха наградени с ваучер на стойност 60 лева.
За най-техничен състезател бе обявен Алекс Луканов от отбора на ОУ „Никола Икономов”, а неговият съотборник Александър Кирилов бе обявен за голмайстор на турнира.

Мажоретен състав при Общински детски комплекс град Лозница, с ръководители  Светла Миланова и Иванка Панайотова, изпълниха 3 прекрасни развеселителни танца,  което допълнително приповдигна духа на всички участници и зрители в спортната зала.
Заради интереса на малчуганите турнирът ще стане традиционен. Решението бе взето единодушно от УС на НЧ „Делиорман 2014“, съобщи председателят Хабибе Расим.