ПФК Лудогорец уведомява феновете, които ще гледат на живо мача от плейофа на Лига Европа срещу Судува (Литва) в четвъртък (17 август) от 21,30 ч., че същия ден „Лудогорец Арена“ отваря врати в 19,30 ч. В момента се продават билети на клубната база в Разград. В деня на срещата ще работят касите на стадиона. В 17,00 ч. отваря гишето на сектор „А“, а в 19,00 ч. касите на сектор „В“.

В деня на мача ПФК Лудогорец призовава привържениците да дойдат на стадиона по-рано, за да се избегне струпване по пропускателните пунктове и входовете, където ще има мерки за сигурност. Клубът ще вземе всички необходими мерки също така, за да няма струпване по пътеките и аварийните изходи на стадиона. Умоляваме присъстващите да спазват указанията на полицията и стюардите.

На „Лудогорец Арена“ няма да бъдат допускани фенове в нетрезво състояние, с оръжия, опасни предмети, пиротехнически средства, запалки, бутилки, както и шишенца парфюм и дезодорант. Расистките скандирания, както и използването на лазери от трибуните по време на мача, са абсолютно забранени. Всички привърженици подлежат на щателна проверка по входовете, като забранените предмети ще бъдат изземвани.

Официалната тренировка на Судува в Разград е в сряда (16 август) в 20,00 ч. на „Лудогорец Арена“. Половин час по-рано треньорът Владимир Чебурин ще даде пресконференция.

Брифингът на наставника на Лудогорец Димитър Димитров е в сряда (16 август) в 12,00 ч. в конферентната зала на трибуна „Моци“. Официалната тренировка на „орлите“ започва в 20,00 ч. на клубната база, съобщават от пресслужбата на Клуба.