Кметът д-р Валентин Василев провери приключилото асфалтиране на всички подходи към стадион „Лудогорец Арена“, съобщиха от общинска администрация.

Това са участъците от ул. “Ветеринарна“ – от ул. “Княз Борис“ до ул. “Северен булевард“; ул. “Северен булевард“ – от улица „Ветеринарна“ до ул. “Васил Левски“ и ул. “Васил Левски“ от „Северен булевард“ до ул.“Княз Борис“.

Градоначалникът провери и изпълнението на основен ремонт на тротоари в град Разград. Работниците от САВ-Разград ООД извършиха и рехабилитация на тротоара по ул. „Васил Левски“ в участъка от ул.“Гавраил Кръстевич“ до ул.„Северен булевард“.  Ще припомним, че в този район в края на миналия месец беше поставено и ново улично LED осветление и с това достъпът от всички посоки към стадиона е подсигурен с по-добра пътна инфраструктура.

През изминалия месец беше асфалтиран и районът пред блок „Чавдар“ и ул. “Иван Вазов“ – от „Неофит Рилски“ до ул. „Станка Николица“, по договор за асфалтиране на улици в града, изпълнявани от „Пътно строителство“ – Разград.