След поредното голямо постижение на ПФК “Лудогорец 1945“ – влизането в групите на турнира „Лига Европа“ – Областният управител на Област Разград Гюнай Хюсмен изпрати поздравителен адрес до изпълнителния директор на клуба Ангел Петричев, съобщиха от пресслужбата на областна управа.

В него губернаторът пожелава още по-големи успехи на отбора на Лудогорието и изразява пълна подкрепа и готовност за съдействие по отношение на организацията на мачовете от груповата фаза на турнира „Лига Европа“, на които Разград за пръв път ще домакинства.

Публикуваме целия текст:

ДО
ИЗПЪЛНИТЕЛНИЯ ДИРЕКТОР
НА ПФК“ЛУДОГОРЕЦ 1945“
АНГЕЛ ПЕТРИЧЕВ

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

Уважаеми г-н Петричев,

Приемете най-искрените ми поздравления към Вас, към ръководството на ПФК “Лудогорец 1945“ и към футболистите от отбора за поредното голямо постижение на клуба – второто влизане в групите на турнира „Лига Европа“!
Това е гордост и огромна радост за жителите на област Разград, които за пръв път ще имат възможност да гледат в Разград мачове от групите на елитния турнир и да подкрепя на тях от сърце отбора на Лудогорието. Пожелавам и на Вас, и на феновете на футбола с марка „Лудогорец“ надграждането върху вече постигнатите успехи да продължи с още по-бързи темпове!
Престиж, но и отговорност е постижението Ви и за местните и регионални власти, затова като Областен управител заявявам категорично, че имате пълната ми подкрепа и готовност за съдействие по отношение на организацията и подготовката на домакинските срещи на „Лудогорец“ в Разград.
Искрено желая още много успехи на ПФК“Лудогорец 1945“, с които да прославя града, региона и България! На футболистите пожелавам най-вече да са здрави и винаги с тях да са футболното вдъхновение и спортният шанс!
Успех, „Лудогорец“!
С уважение,
ГЮНАЙ ХЮСМЕН
Областен управител
на Област Разград
25 август 2017 г.