Днес в навечерието на един от най-истинските и тачени български празници Баба Марта, Областният управител Манол Кившанов бе гост на дечицата и персонала на Центъра за социална рехабилитация и интеграция „Емилиян”, съобщиха от пресслужбата на областна администрация.
По стар български обичай той подари на децата мартенички, с пожелания за здраве, благополучие и много поводи за усмивки.
На всички тях г-н Кившанов поднесе Поздравителен адрес, като им пожела още и много вяра и сили, за да могат по-лесно да се справят с предизвикателствата, които животът им поднася.
От своя страна потребителите на Центъра поднесоха изключително вълнуващо тържество.
Областният управител благодари на дечицата за усмивките, за песните и танците, изпълнени с много старание и любов. За прекрасната мартеничка, която те му подариха с много вълнение и доброта. Благодари на директорката на Центъра г-жа Милкана Михайлова и на целия персонал, за страхотните условия, които са създали за децата, за изключителните грижи, които полагат ежедневно за тях.
„Ще помня дълго време тези мигове, прекарани с тези страхотни дечица, които докоснаха сърцето ми. Тук работи един страхотен екип от специалисти – отговорни, упорити и целенасочени в своите начинания, който трябва да служи за пример”, сподели г-н Кившанов.
„Нека човеколюбието, добротата и нашето приятелство Ви съпътстват в трудните Ви делници! Искам да Ви уверя в моята подкрепа като Областен управител при решаването на въпросите, свързани с търсенето на нови и по-добри решения за социалната интеграция на децата, за да израснат пълноправни граждани и щастливи хора. За всички нас е от особена важност да се научим да споделяме света на хората в неравностойно положение, защото по този начин ще станем съпричастни при решаването на проблемите им. Вярвайте в нашата обич! Това няма да е първата и последна среща с Вас”, обеща Областният управител.