НА ЖИВО в Новогодишната нощ от остров Палм Джумейра в Дубай

Глобалното лайвстрийм събитие ще представлява най-великия концерт на KISS сред блясъка на най-голямото в света фойерверк шоу

БИЛЕТИТЕ СА ВЕЧЕ В ПРОДАЖБА ТУК: www.KISS2020Goodbye.com

Изминаха 296 дни, откакто светлините на сцената на KISS угаснаха. Музикантите обаче отново са в играта, доказвайки, че KISS никога не се задоволяват с малко. Емблематичните фигури от Rock & Roll Hall of Fame, мултиплатинените рок звезди анонсираха най-голямото концертно събитие на годината, с което ще изпратят 2020 в стила на KISS в Новогодишната нощ от емблематичния остров Палм Джумейра в Дубай.

В годината, в която глобалната сцена остана притъмнена и феновете по цял свят жадуваха да преживеят истинска музикална емоция на живо, Landmarks Live Presents ще реализира най-забележителния концерт в историята на KISS от The Royal Beach в Atlantis Dubai, който ще бъде съпроводен от невиждано до сега зрелищно фойерверк шоу.

Заснето с повече от 50 камери с 360-градусова перспектива, шоуто, продуцирано от Landmarks Live Presents, ще бъде излъчено във формат 4K и ще е достъпно в цял свят от всеки компютър, мобилно устройство или Apple TV с 1080p Livestream and ticketing благодарение на Tixr.

Събирайки екип от 400 души за първи път от 8 месеца, продукцията ще вземе всички необходими мерки срещу COVID на терен.

След 9 мрачни месеца в пандемия светът най-после ще види светлина. В Новогодишната нощ KISS ще пренесат Рая на Земята, ще разместят земните пластове и ще ни изстрелят от 2020 с най-мащабното и взривяващо събитие в нашата история. Всички се нуждаем точно от това. Всички го заслужаваме. Готови сме, 2021-ва!”, споделят музикантите от KISS.

За мен е чест и мечта да работя с KISS. Да ги уловя по такъв експлозивен и внушителен начин ще е един от най-забележителните моменти в моята кариера. Това шоу ще е нато никое друго шоу или лайвстрийм събитие от 2020”, споделя Daniel E Catullo III, създател, директор и изпълнителен продуцент на Landmarks Live. “Логистично това бяха най-сериозните начинание и продукция, пред които съм се изправял някога и пандемичната ситуация ги направи още по-предизвикателни. Екипът ни се състои от повече от 400 души от цял свят. Беше изключително сложно да изпипаме всички детайли и сме щастливи, че ще доставим на света нещо с такива размери във времена, когато хората се нуждаят най-много от това. Страхотен начин да кажем “чао” на 2020 или KISS 2020 GOODBYE.

След 5 месеца планиране, стотици хора екип, координация с Правителството на Дубай, логистика и координация с бандата за реализирането на рок шоу по време на глобална пандемия – това събитие ще влезе в книгите”, добавя Catullo.

Концертът на KISS и фойерверк спектакъла ще са достъпни на различни ценови нива. Всички стрийминг пакети ще включват опция за гледане отново, така че феновете ще могат да станат зрители на концерта, съобразено с  часовата зона, в която се намират.

Цена на билетите:

·         $39.99- Live Stream + 24 часа неограничен брой повторения

·         $49.99 – Live Stream + 72 часа неограничен брой повторения

·         $249.99- Gold VIP package – Live Stream, 30 дни неограничен брой повторения, лимитирано DVD с книжка от 16 страници, лимитирана серия тениска, лимитиран плакат

·         $999.999- Platinum VIP Package- Live Stream, 30 дни неограничен брой повторения, лимитирано DVD с книжка от 16 страници, споменаване в надписите на DVD-то и в книжката, лимитирана серия тениска, лимитиран плакат с автографи, лимитирана серия суитшърт, лимитиран метален гравиран билет, лимитиран винил с концерта KISS 2020 GOODBYE.