Младо семейство дари събрана сума на сватбата си за изрисуване на стените на Център за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания в Разград, съобщиха от пресцентъра на местната управа.

Директорът на услугата Ралица Янкова изрази своята благодарност към младото семейство, затова, че съдейства за създаване на уют в помещенията, в които живеят 23 потребители.
Татяна и Йордан Енчеви сключват брак на 9 септември 2017 г. в Разград. Условието към гостите на сватбеното тържество е да не носят цветя, а парите за букетите да бъдат събрани за дарение. Двамата млади искат да зарадват деца, които са лишени от родителска грижа и решават това да са потребителите на Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания.

Събраната сума от 450 лв. е дарена на тази социална институция за изрисуването на вътрешните стени на двете къщички, като допълнение към интериора. Художник-изпълнител ще е Александра Николова, която изрисува и други социални домове, а също и стена в детското отделение на МБАЛ „Св. Иван Рилски“.