ПФК Лудогорец стартира продажбата на билети за мача от турнира Лига Европа срещу ФК Копенхаген на стадион „Паркен” в Копенхаген, който ще се играе 23 февруари от 21:05 ч. местно време, съобщиха от пресслужбата на шампионите.

Цената на един входен талон за сектори D2 и D3 e 200 DKK (датски крони). Плащанията ще бъдат приемани в евро, като към настоящия момент цената за един билет е 27 евро. Клубът си запазва правото да коригира цената, ако настъпят промени в курса на датската крона. Билетите се продават на клубната база Спортен център Лудогорец.

Привържениците на тима, които живеят извън Разград, ще имат възможност да се снабдят с входни талони посредством покупката на ваучери. За целта всеки желаещ да гледа на живо двубоя на „Паркен“ трябва да изпрати заявка посредством мейл до tickets@ludogorets.com със следната задължителна информация:

1. Брой необходими билети.
2. Три имена, изписани на латиница, по документ за самоличност за всеки заявен билет.
3. Рождени дати на тези лицата, които ще присъстват на стадиона.
5. Телефонен номер за връзка.

На заявилите билети ще бъде върнат отговор с банкова информация, за да бъде направено плащане по сметка на клуба. След като клубът получи съответната сума за поръчаните билети, всеки подал заявка ще се сдобие с ваучер със следната информация: три имена, рождена дата, блок в сектора за феновете на Лудогорец. Ваучерът ще има уникален бар код и гарантира на лицето, че успешно е заплатено и запазено място за мача.
В деня на мача (23.02.2017г.) представители на ПФК Лудогорец ще заменят ваучерите за валидни билети.
Феновете трябва да носят документ за самоличност при пристигането на стадиона.
ПФК Лудогорец съобщава, че ваучерите са поименни и лични и не могат да бъдат заменяни или преотстъпвани на трети лица! Билетите се връчват лично на всяко лице срещу предоставен за проверка документ за самоличност.