Ръководството на ПФК „Лудогорец“ призовава всички фенове, които ще гледат на живо мача с Цървена звезда тази вечер от 21,00 ч., да дойдат на стадиона по-рано.

За двубоя от III предварителен кръг на Шампионската лига „Лудогорец Арена“ отваря врати в 19,30 ч.

ПФК „Лудогорец“ напомня, че около стадиона ще бъде обособена зона за сигурност, където ще се пропускат само зрители с билети.

Феновете са задължени да носят и документ за самоличност и при нужда да го показват на органите на реда и отговарящите за сигурността служители на „Лудогорец Арена“.

На стадиона няма да бъдат допускани фенове в нетрезво състояние, с опасни предмети,както и с бутилки. Пиротехниката е абсолютно забранена от УЕФА и нарушителите подлежат на сериозни санкции.

ПФК „Лудогорец“ отново предупреждава, че фенове с артикули на противниковия отбор няма да могат да влизат в секторите, където е ситуирана публиката на домакините. Привържениците на „Цървена звезда“ ще бъдат настанени в сектор “Гости“.

„Лудогорец“ вече изпрати 400 билета на колегите си от „Цървена звезда“, които ще бъдат разпределени от основния фенклуб на сръбския отбор.

В Разград билети за гостуващите привърженици не се продават!