Час преди първия мач от плейофния кръг на Лига Европа между Лудогорец и Судува, ръководството на шампионите откри новия супер модерен сектор “В”. За събитието пристигнаха собствениците на клуба Кирил и Георги Домусчиеви, а в церемонията участваха областният управител на Разград и кметът на града.

Лентата на новата трибуна прерязаха: Кирил Домусчиев, Георги Домусчиев, областният управител Гюнай Хюсмен и кметът на Разград д-р Валентин Василев и заместник изпълнителният директор на БФС Антон Попов.

“Искам да ви честитя новото съоръжение, което е направено за вас. Не пестете сили за подкрепа. Осигурени са най-добрите възможни условия, за да се чувствате комфортно и съоръжението да ви носи много радост”, обърна се към феновете Георги Домусчиев към феновете.

Кметът на Разград Валентин Василев добави: “Предполагам, че тази вечер голяма част от кметовете искат да са на мое място. Благодаря на братя Домусчиеви, че правят толкова много за развитието на бизнеса и футбола в града. Честито ново съоръжение!”