Лудогорец заминава за Унгария във вторник сутринта с чартърен полет от Варна, съобщиха от пресслужбата на Орлите. Шампионите излизат срещу МОЛ Види в сряда (1 август) в 20,00 ч. местно време на стадион „Панчо Арена“ във Фелчут. Полетът от морската столица до Будапеща е в 10,20 ч.
Официалната пресконференция на Пауло Аутори на „Панчо Арена“ във вторник започва в 18,15 ч., а тренировката на Лудогорец – в 19,00 ч.
ПФК Лудогорец напомня на феновете, които са закупили билети за срещата и са получили специален ваучер, че в сряда (1 август) представители на ПФК Лудогорец ще заменят ваучерите за валидни входни талони на стадион “Панчо Арена”. Размяната стартира два часа преди началото на срещата – в 18,00 ч., на билетни гишета 5 и 6 пред сектора за гостуващите фенове. Всички привърженици задължително трябва да носят документ за самоличност, който ще им е необходим и при влизането на стадиона.
Клубът призовава привържениците на Лудогорец да спазват указанията на стюардите и полицията при влизане на „Панчо Арена“.