ПФК „Лудогорец“ и полицията в Разград ще вземат сериозни мерки за опазване на обществения ред преди, по време и след предстоящия в събота (6 април) мач с ЦСКА-София от XXVIII кръг на Първа лига, съобщават от пресслужбата на клуба. Клубът напомня, че от съображения за сигурност фенове с артикули на гостуващия клуб няма да бъдат допускани в секторите с привърженици на домакините. Достъп до стадиона няма да имат лица в нетрезво състояние и такива, употребили наркотични вещества. Внасянето на остри и опасни за здравето предмети, както и използването на пиротехнически средства е абсолютно забранено. Достъпът с хладно и огнестрелно оръжие, както и спрейове със защитен газ, също е забранен. Стадион „Лудогорец Арена“ разполага със система за видео наблюдение, благодарение на която нарушителите ще бъдат идентифицирани от органите на реда.

 

В момента билети за мача се продават на клубната база, а в събота от 10,00 ч. ще работи и касата на улица „Васил Левски“.

 

Феновете на ЦСКА-София ще могат да си закупят билети в деня на мача от гишето на новия сектор „Гости“. Цената на входния талон е 12 лева. 50 процента отстъпка за непълнолетни посетители. Касата отваря в 12,00 ч. ПФК Лудогорец обръща внимание на привържениците на ЦСКА-София, че на входа на сектор „Г“ има турникети и по тази причина е необходимо да спазват указанията на стюардите при влизането в сектора.

Важно! ПФК Лудогорец призовава феновете на гостуващия отбор да се възползват от предварителната продажба на билетите, за да се облекчи пропусквателния режим в сектора.

 

В събота „Лудогорец Арена“ ще отвори врати два часа преди началото на двубоя – в 15,15 ч. Всички фенове подлежат на щателна проверка по входовете. По тази причина клубът призовава привържениците да оказват съдействие на стюардите и органите на реда.

 

ПФК Лудогорец приканва феновете да се възползват от предварителната продажба на билети и да дойдат на стадиона по-рано, за да се избегне струпване по входовете и да се улесни пропусквателният режим.

 

Документът за самоличност и декларация за малолетни посетители са задължителни!

 

ПФК Лудогорец напомня, че за мачовете от Лига Европа и първенството на Първа лига на стадиона се влиза само срещу документ за самоличност, който трябва да бъде показан на органите на реда. Съгласно чл.8, ал.7 от закона за Закрила на детето мaлолетните и непълнолетни лица ще бъдат допускани срещу попълнена декларация от придружител. Търсете бланките на касите на „Лудогорец Арена“ и ги попълвайте стриктно, за да се улесни пропусквателният режим на стадиона непосредствено преди началото на мача.