95 процента от билетите за предстоящото дерби ПФК Лудогорец – ЦСКА в събота от 20,00 ч. на стадион „Лудогорец Арена“ бяха продадени. Останало е ограничено количество входни талони за крайните сектори, които ще се продават в петък на клубната база и в събота на касите на стадиона. Гишето на сектор „В“ отваря в 14,00 ч., а това на сектор „А“ – в 17,00 ч.

За дербито с ЦСКА ПФК Лудогорец призовава феновете да дойдат на стадиона по-рано, за да се избегне струпване по входовете непосредствено преди мача.

Клубът информира, че с помощтта на местната полиция ще упражни строг контрол относно пропускателния режим преди срещата. Хора в нетрезво състояние, употребили наркотични средства или такива, носещи опасни предмети, няма да бъдат допуснати на трибуните. Използването на пиротехнически средства е абсолютно забранено.

Публиката на ЦСКА ще бъде настанена в сектора за гости. За феновете на армейците ще бъде отворена специална билетна каса пред сектор „Гости“. Привърженици с артикули на армейците няма да имат достъп до трибуните с фенове на ПФК Лудогорец.

ПФК Лудогорец разполага със система за видео наблюдение, благодарение на която нарушителите на реда ще бъдат своевременно индетифицирани и предадени на правораздавателните органи.

Междувременно от събота (4 април) на клубната база започва предварителната продажба на билетите за първия полуфинал от турнира за Купата на България ПФК Лудогорец – Левски на 8 април от 19,00 ч. на „Лудогорец Арена“.
Цените са, както следва:

Централна трибуна – 25 лева
Сектор А – 10 лева
Сектор Б – 10 лева
Сектор В – 10лева
Сектор „Гости“ – 10 лева

Феновете до 18 години ползват намаление от 50 процента срещу представяне на документ за самоличност.

За двубоя с Левски важат и семейните билети:

Родител с едно дете за сектори А и Б – 12 лева
Родител с две деца за сектори А и Б – 15 лева
Семейство с едно дете за сектори А и Б – 20 лева
Семейство с две деца за сектори А и Б – 25 лева
Семейство с три деца за сектори А и Б – 27 лева
Родител с едно дете за сектори В и Д – 12 лева
Родител с две деца за сектори В и Д – 16 лева
Семейство с едно дете за сектори В и Д – 20 лева
Семейство с две деца за сектори В и Д – 22 лева