Специално заснет Концерт, посветен на Деня на Разград от творческите колективи на Театър за драма, музика и танц (Театрално-музикален център – Разград и Капански ансамбъл. Концертът е съставен от песни, танци, както и откъси от спектакли, отличаващи се с общо обединено присъствие на актьори, музиканти, певци и танцьори от трите състава на ТМЦ – Разград – Драматичен театър „Антон Страшимиров“, Филхармония „Проф. Димитър Ненов“, Естрадна сцена „Назъм Хикмет“. Една сплав от различни творчески единици, които вече работят съвместно и това позволява да се създават мащабни и значими художествени произведения като концерти, мюзикъли и запомнящи се с висок професионализъм и разнообразие музикални спектакли, както и театрълни постановки, които имат в себе си всички елементи на сценичните изкуства.
Концертът завъшва с прекрасни изпълнения на музикантите, певците и танцьорите на Капански ансамбъл, чието присъствие в Разград е традиция на опазена народност и майсторство, което е отличителна черта на този колектив.
Честит празник, Разград, честити бъдете всички негови жители, както и тези, които с носталгия не го забравят, макар и далеч от него. Честити бъдете и гостите на града, да пожелаем и нови, все по-големи успехи и на „Лудогорец“.