Кметът на Община Разград д-р Валентин Василев връчи наградите на победителите в спортните игри на два вида спорт – дартс и скок от място, част от „Спортни игри – Разград 2019“, организирани от Общинския клуб за футбол, волейбол, физкултура и спорт в Разград, с председател Здравко Душков, с партньорство на Областен информационен център и комисията по спорта към ОС на КНСБ, СКТМ „Лудогорец“, ШК „Абритус“ и Община Разград, съобщиха от пресцентъра на общинска администрация.

През тази година над 150 участници се състезаваха в 6 вида спорт тенис на маса, шахмат, волейбол, футбол за мъже,  дартс и скок от място за мъже и жени, като някои според регламента се включиха в повече от един спорт. Участват служители на фирми и привърженици на спортни клубове. Днес бяха състезанията по футбол, дартс и скок от място мъже и жени. Участниците получиха от кмета д-р Василев сувенирни чаши с емблемата на състезанието, а първенците – медали. Отборите получиха топки, а колективите купи. Наградният фонд е сформиран от средства от Община Разград и от такса за участие.

Ето и комплексното класиране: 1. „Амилум България“ ЕАД-35 т., 2. „ИНОКС“ ЕООД, 3.“Водоснабдяване –Дунав“ ЕООД, 4.КП на ЦСКА – Разград, 5 .“Каримекс“ ЕООД 6.„Електроресурс“ ЕООД.

Ето и победителите в отделните спортове: „ИНОКС“ ЕООД по футбол, тенис на маса и шахмат, „Амилум България“ ЕАД в скок от място, “Водоснабдяване –Дунав“ ЕООД- дартс, мъже и жени, „Електроресурс“ ЕООД- волейбол.

Носителите на златните медали в дартс са: Румен Коларов и Мирослава Дикова, в скок от място: Радослав Райчев и Йорданка Минкова. Най-полезните за отборите си получиха тениски с логото на проявата: Радослав Пламенов, Пламен Петков, Йордан Щерев, Ангел Димитров, Пламен Пенчев и др.