Кметът на Община Разград поднесе поздрав към възрастните хора в Разград, на тържество на Дома за възрастни, което се проведе днес – 1 октомври в ресторант „Лес“, съобщиха от пресцентъра на общинска администрация.

 

Възрастните хора получиха подарък от Общинска администрация – фурна, а градоначалникът им пожела да бъдат здрави и спокойни. Той се обърна и към екипа на социалната услуга като им благодари за грижите и комфорта, който осигуряват за потребителите.

 

Сред гостите бяха и зам.-кметът на Община Разград Ердинч Хасанов,  областният управител Гюнай Хюсмен и заместникът му Евгени Драганов, Татяна Костова-директор на Регионална дирекция „Социално подпомагане“, директори на социални услуги, представители на РБ „Проф.Боян Пенев“ и др.

 

Поздрави към празнуващите отправиха  и от организацията „Червен кръст“, деца от Центъра за работа с деца с ръководител Свилена Дечева, от Капански ансамбъл – Разград с директор Светослав Митев, Дневен център за възрастни хора с увреждания „Подай ръка“, НЧ „Самообразование“- с. Побит камък.