Кметът на Община Разград и заместникът му Галина Георгиева се срещнаха в понеделник с дистрикт гуверньора на Ротари България Веселин Димитров, съобщиха от пресцентъра на общинска администрация. Той посети Община Разград заедно с неговия помощник Атанас Милев, с председателя на клуб Ротари Разград Янко Киров и секретаря на Ротари клуб Разград Симеон Симеонов.

Двете страни разговаряха за свои настоящи проекти. Ние и вие искаме едно и също – икономически растеж, добро образование за децата и да има къде да растат и играят, това коментира дистрикт гуверньорът. Представителите на Ротари клуб Разград благодариха отново на настоящото ръководство на Общинска администрация за бързото съдействие за изграждане на съвместна спортна площадка. Те споделиха, че този проект е стоял няколко години без да бъде реализиран, а с решаващото съдействие на д-р Василев и екипа му площадката е вече факт.

Двете страни се съгласиха, че на всяка бъдеща идея ще бъде  обърнато нужното внимание, защото общото между Общината и Ротари клуб Разград може да бъде съдействие и партньорство.