Кметът на Община Разград д-р Валентин Василев направи оглед на работата по подмяна на уличното осветление, съобщиха от пресцентъра на местната управа.
От вчера служители на ОП„Ремонтстрой“ подменят старите осветителни тела с нови LED тела. Днес нови лампи са поставени по цялата улица „Дунав“. Общо 150 лампи са закупени, но ще бъдат взети допълнителни осветителни тела, докато се подмени осветлението и на бул.“България“, „Априлско въстание“ до „Перистър“, Княз Борис“, „Васил Левски“, а също така и на други малки улици.
LED осветлението е по-икономично има повече работни часове и по-голяма осветеност.

ОП „Ремонтстрой“ в момента запълва и дупки по ул.“Странджа“, обработени са и до края на деня, всички създаващи опасност компрометирани участъци, ще бъдат асфалтирани. Освен на ул.„Странджа“ са запълнени и дупки на входа на Разград откъм с. Гецово, по „Априлско въстание“, ул.“Ветеринарна“, „Княз Борис“, „Св. Климент“, както и други компрометирани асфалтови участъци из целия град.

Община Разград моли гражданите, които са забелязали дупка, създаваща опасност по пътя, да сигнализират на телефони: 084/618 133 и 084/618 340.