Кметът Добрин Добрев поздрави с Осми март 300 дами, които присъстваха на традиционното общоградско тържество, организирано от Федерацията на жените по повод Празника на жената. Г-н Добрев заедно със съпругата си Таня Добрева бе официален гост на събитието.

В приветствието си Кметът обърна внимание, че при избора на управленския си екип се е доверил на четири дами – умни, талантливи, можещи и работливи. Г-н Добрев заяви още, че за него като Кмет на Разград е привилегия присъствието на Федерацията на жените в обществения живот на града и общината. По думите му това е изпълнена с дейности, живот и желание за правене на добро организация. „Федерацията на жените прави само добро, успява да обедини не само женската част от обществеността, а и всички обществени организации към това да правят живота ни по-красив и насочен към правенето на добро. Кметът Добрин Добрев отправи специални благодарности и адмирации към председателя на УС на Федерацията Любка Стоянова и си пожела ползотворното им сътрудничество с местната управа да продължи още дълго. Към всички дами Кметът отправи пожелания за здраве и щастие, да продължават да са опора на мъжете, стожери на семействата си, а близките им, най-вече съпрузите, да им носят радост.

В празничната програма участваха талантливи деца от Разград: Ирем Али от Класа по поп пеене към ЦПЛР ЦРД с вокален педагог Свилена Дечева, Балетна школа при НЧ“Развитие 1869“ с художествени ръководители Мария Керчева, Виолета Желязкова и Милена Милева, Детска танцова школа при ОУ“Никола Икономов“ към Капански ансамбъл-Разград с ръководители Магдалена Маринова и Иван Русев, Елиф Лютви и Илкай Чауш от Класа по поп пеене към ЦПЛР ЦРД с вокален педагог Свилена Дечева и Средношколска формация „Лудогорска младост“ към Капански ансамбъл-Разград с ръководители Румен Руменов и Алина Герги.