Кметът на Община Разград Добрин Добрев бе официален гост на церемония, на която бяха отличени тазгодишните шампиони от Футболна академия „Лудогорец“.

През сезон 2023/24 г. Академията на 13-кратните шампиони на страната направи историческо постижение: вторият отбор се представи отлично в първенството, третият стана шампион в Североизточна трета лига, шампионите в Елитните групи U15, U16 и U17 са от „Лудогорец“, а формацията U14 спечели първото място в зона Варна и Купата на България за тази възраст. Всички шампионски формации получиха медалите и купите си на базата на тима в присъствието на част от ръководството на тима, официални гости, родители и приятели.

Кметът Добрин Добрев имаше удоволствието да връчи медалите и купата на възрастова формация U15 с треньори Милен Маринов, Христос Доков и Венцислав Богданов. Родените през 2009 г. момчета останаха непобедени през целия втори полусезон в Елитната група U15 и завършиха с най-малко допуснати голове.

Г-н Добрев поздрави всички формации на Футболната академия за спечелените шампионски титли и безапелационни победи. Пожела им да са здрави и целеустремени, да станат скоро част от „А“-отбора на „Лудогорец“, с който да играят в Шампионска лига.

Медалите и купите на формациите U14, U16 и U17 бяха връчени от: председателя на Зоналния съвет на БФС Динчер Къров,  изпълнителния директор на ПФК“Лудогорец 1945“ Ангел Петричев и спортния директор Георги Караманджуков. Те също поздравиха шампионите за постиженията им.

Още снимки вижте на Фейсбук страницата на Община Разград.