Кметът Добрин Добрев бе гост на тържеството за патронния празник на ДГ”Васил Левски” в Разград. Той връчи поздравителен адрес на директора на детското заведение Елена Трифонова и поздрави педагозите за инициативите, подготвени за деня на почит пред паметта на Апостола на Свободата.

Стихове и песни, посветени на Васил Левски, пред гостите на детската градина изпълниха малчуганите от четвърта група „Ежко Бежко”. Те представиха и танцови композиции с трибагреници, а тържественото слово произнесе директорът на градината.

По вече утвърдена традиция г-жа Трифонова връчи грамоти и книги, посветени на Васил Левски, на възпитаници на детската градина, които през последната година са получили награди от различни конкурси.

Гости на тържеството бяха и: областният управител Владимир Димитров, главният секретар на Областна администрация Михаил Тодоров, началникът на РУО Ангел Петков, директорът на ОУ”Никола Икономов” Димитър Петров, директорът на ОУ”Г.С.Раковски”-с.Раковски Елка Неделчева, представители на Обществения съвет към ДГ”Васил Левски”.

Още снимки вижте на Фейсбук страницата на Община Разград.