„Преди двадесет години десните гора в Разград поискаха промяна тук пред входа на кметството. Подозирал ли е някой, че 20 години по-късно, ние отново ще сме тук, за да искаме промяна в Разград, защото градът не просто е в застой, той е в упадък”.
С тези думи започна предизборната си кампания предприемачът Мирослав Грънчаров, който на местните избори през октомври ще се бори за кметския пост като кандидат на обединената десница в Разград.
Грънчаров и подкрепящите го представители на десните партии СДС, Да, България! , Движение България на гражданите, избраха да стартират диалога с избирателите в 12 без пет на обяд, пред входа на общинската администрация.
„ Това което липсва на сегашното управление на Разград е липсата на иницативност. Пасивната некомпетентност с която се управляваше през последните 4 години се превърна в активна бариера за всякакво развитие. Ако нещо функционира в момента в Разград, то е по инерция и благодарение усилията на отделните хора. Единствената заслуга на общината и кмета е безвремието, в което затъваме.
Днес заставаме пред вас обединени и обединени искаме да поемем управлението, за да променим нещата тук. Разград може да бъде чист и модерен град, местната власт може да е обърната към хората, общинският съвет може в дискусия с гражданите да търси и намира верните и добри решения за местната общност. „ заяви кандидатът на десницата.
Мирослав Грънчаров обеща, че по време на кампанията , той и колегите му от дясната листа, ще положат усилия да се срещнат с всеки гражданин на Разград, да чуят болките и вълненията на хората, защото после заедно с гражданите ще се търсят най-добрите решения .
„Изборите са възможност. Ние искаме подкрепата на хората в Разград, защото не е достатъчно да сме недоволни игневни. Трябва да сме отговорни и истински смели и да се изправим, да поискаме промяната, за да я направим.” заключи кандидатът на обединеното дясно в Разград.