В навечерието на 14-и февруари предстои поредната среща с любовната литература в Регионална библиотека „Проф. Боян Пенев”, съобщи пиарът Валентина Колева. Културната институция за девети път ще приюти  приятели и почитатели в рамките на проекта „Любов – най-нужната илюзия…”. Гост в рубриката ще бъде добре познатият на разградската общественост Иван Димитров. И ако за литературните му увлечения и сериозни занимания със словото на синдикалиста и юриста доста е говорено и писано, то за пръв път в любовната поредица ще се слеят в едно поезия и проза. Ще бъдат представени негови любовни стихове, оцветени с тембъра на Валентина Колева.

Главният библиотекар Галя Ралева ще представи своя интересен поглед към личността и творчеството на госта. Специалното издание ще поднесе на публиката свежи изненади. За тях и всичко останало в новата книга на И. Димитров „Квинтесенцииди” ще говори Дачо Господинов, създател и организатор на „Любов – най-нужната илюзия…”. /Казаното със сигурност не изчерпва  творческата вечер./

Заповядайте на 13 февруари от 17.30 ч. в РБ „Проф. Боян Пенев”, за да се насладите на любовта, бликаща от словата на Иван Димитров и опиваща като вино!