На паркинга на стадион «Лудогорец Арена» в събота над 150 деца от Лудогорието се включиха в тазгодишния конкурс за рисунка на асфалт на тема „Растем сред шампиони“.
Центърът за работа с деца, дамският фен клуб „Green Ladies“ и ПФК „Лудогорец“ бяха организатори на проявата.
Малките участници бяха разделени в четири възрастови групи. Жури, с председател художникът Петко Антонов, оценяваше най-добрите произведения. Неслучайно най-използваните цветове в рисунките бяха зеленото и жълтото, а предпочитаните символи – клубната емблема и числото 7. Награди във всяка възрастова група получиха класираните на първите три места. По един малък художник от група бе зарадван и с приз от клуба. ПФК „Лудогорец“ и „Green Ladies“ дадоха и две големи специални награди.
Организаторите почерпиха всички деца с торта и лакомства.
На тържеството организираните фенове на Лудогорец обявиха успешния финал на една благородна инициатива, организирана в помощ на две от тризначките на семейство Терзиеви от Разград. Децата страдат от церебрална парализа и се нуждаят от скъпо лечение. За да подкрепят семейството в този труден момент, привържениците на „орлите“ предадоха на близък на родителите събраните средства в размер на 1900 лв.